Inspector şi consilier (2 posturi) – Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție SocialăInspector şi consilier (2 posturi)

Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială

20 iulie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, după cum urmează:

  • Direcția Finanțare, Gestionare și Management Financiar:
    • consilier, clasa I, grad profesional superior – Compartimentul Informatică, Gestiune Bază de Date;
    • inspector, clasa I, grad profesional superior – Serviciul Gestiune și Finanțare Beneficii și Servicii Sociale.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 21 august 2018, ora 09:00: proba suplimentară de testare a cunoștințelor de operare PC (pentru postul de consilier);
  • 21 august 2018, ora 11:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Agenției Naționale pentru Plăți și Inspecție Socială din București, Bld. General Gheorghe Magheru, nr. 7, Sector 1, telefon 021/313.60.84.

descarca: Anunt_concurs_si_bibliografie.pdf 2.67MB PDF

Apply for this Job