Inspector și consilier (2 posturi) – Primăria Municipiului BârladInspector și consilier (2 posturi)

Primăria Municipiului Bârlad

11 ianuarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Bârlad, Județul Vaslui, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de:

  • 1 post de inspector, clasa I, gradul profesional debutant;
  • 1 post de consilier, clasa I, gradul profesional superior.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • pentru funcția dc inspector, clasa I, gradul profesional debutant – studii universitare dc licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență;
  • pentru funcția de consilier, clasa I, gradul profesional superior – studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științe inginerești și minimum 7 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 30 ianuarie 2019: data limită pentru depunerea dosarelor;
  • 12 februarie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Bârlad din str. 1 Decembrie, nr. 21, Județul Vaslui, telefon 0235/411.760, interior 204, e-mail resurseumane@primariabarlad.ro.

Apply for this Job