Inspector (2 posturi) – Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Curtea de ArgeșInspector (2 posturi)

Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Curtea de Argeș

21 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Curtea de Argeș organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor publice de execuţie vacantă, de:

 1. inspector, clasa I, grad profesional asistent – Compartimentul informatică;
 2. inspector, clasa I, grad profesional debutant – Compartimentul Evidență a Persoanei și Eliberare a Actelor de Identitate.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • inspector, clasa I, grad profesional asistent – Compartimentul informatică:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în următoarele domenii: informatică, matematică – informatică, fizică – informatică, inginerie electrică, inginerie electronică şi telecomunicaţii, calculatoare şi tehnologia informaţiei, ingineria sistemelor, cibernetică.
  • minimum un an de zile vechime în specialitatea necesară exercitării funcţiei publice.
 • inspector, clasa I, grad profesional debutant – Compartimentul Evidență a Persoanei și Eliberare a Actelor de Identitate:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în următoarele domenii: drept, ştiinţe economice, ştiinţe administrative.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 23 august 2017, ora 11.00: proba scrisă;
 • 29 august 2017, ora 11.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Curtea de Argeș, bd.  Basarabilor, nr.99, corp S.P.C.L.E.P, telefon: 0348/458.802.

Apply for this Job