Inspector S I asistent – Primăria Comunei Aroneanu, judeţul IaşiInspector S I asistent

Primăria Comunei Aroneanu, judeţul Iaşi

5 iulie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comuna Aroneanu, judeţul Iaşi organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de inspector (S), clasa I, grad profesional asistent (cu atribuții în domeniul registrului agricol), în cadrul Compartimentului Ghișeu Unic, Registru Agricol, Starea Civilă și Resurse Umane.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • absolvenți de studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniul inginerie și management în agricultură și dezvoltare rurală;
  • vechime de minimum 1 an în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice de mai sus.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 08 august 2019, ora 11:00: proba scrisă;
  • 14 august 2019, ora 11:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Comunei Aroneanu, din satul Aroneanu, Strada Aron Vodă nr. 47, judeţul Iaşi, telefon 0232/299.255.

Apply for this Job