Inspector principal – Serviciul Public de Poliție Locală a Municipiului SibiuInspector principal

Serviciul Public de Poliție Locală a Municipiului Sibiu

7 iunie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Serviciul Public de Poliție Locală a Municipiului Sibiu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuţie, vacante, de inspector, clasa I, grad profesional principal.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă m domeniul științe economice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani;
  • cunoștințe operare calculator nivel mediu.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 26 iunie 2019: termenul limită de depunere a dosarelor;
  • 09 iulie 2019, ora 09:00: proba suplimentară – operarea pe calculator;
  • 09 iulie 2019, ora 12:00: proba scrisă;
  • 11 iulie 2019: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Serviciului Public de Poliție Locală a Municipiului Sibiu, din Sibiu, bd. Victoriei nr. 1-3, telefon 0269/208.970, interior 704.

Apply for this Job