Inspector principal – Primăria Orașului PătârlageleInspector principal

Primăria Orașului Pătârlagele

6 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Orașului Pătârlagele, Județul Buzău organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă de inspector, clasa I, grad profesional principal – Serviciul Urbanism şi Achiziţii Publice .

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în specialitatea drept;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani;
  • curs de perfecţionare in administraţie publică.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 07 august 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Orașului Pătârlagele cu sediul în localitatea Pătârlagele, str. N. Bălcescu  nr. 108, judeţul Buzău, telefon 0238/550.001.

Apply for this Job