Inspector principal – Primăria Oraşului DăbuleniInspector principal

Primăria Oraşului Dăbuleni

8 septembrie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Oraşului Dăbuleni, Județul Dolj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de inspector, clasa I, grad profesional principal, în cadrul Compartimentului Planificare, Infrastructură şi Nomenclatură stradală (ID post 403670).

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii superioare respectiv, studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă;
  • minimum 5 ani vechime în specialitatea studiilor.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 09 octombrie 2017, ora 10.00: proba scrisă;
  • 12 octombrie 2017, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Orașului Dăbuleni din Județul Dolj, telefon 0251/334.317.

Apply for this Job