Inspector principal – Primăria Municipiului SăceleInspector principal

Primăria Municipiului Săcele

7 septembrie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Săcele, judeţul Braşov organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuție, temporar vacante, de inspector, clasa I, grad profesional principal – Serviciul Contabilitate Financiar Salarizare Buget CFP din cadrul Direcţiei Economice.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată sau echivalente, absolvite cu diplomă de licenţă;
  • vechime în specialitatea studiilor – 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 18 septembrie 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • 20 septembrie 2017, ora 14:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se obţin la sediul Primăriei Municipiului Săcele, judeţul Braşov, telefon 0268.276.164

Apply for this Job