Inspector principal – Primăria Comunei Valu lui Traian, Județul ConstanțaInspector principal

Primăria Comunei Valu lui Traian, Județul Constanța

28 februarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Valu lui Traian, Județul Constanța, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de inspector, clasa I, grad profesional principal, în cadrul Compartimentului Urbanism și Amenajarea Teritoriului.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniul – construcții;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funeţiei publice: minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 02 aprilie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • 04 aprilie 2019, ora 11:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Valu lui Traian, Județul Constanța, str. Primăriei, nr. 1, telefon 0241/231.006.

Apply for this Job