Inspector principal – Primăria Comunei Văleni, județul NeamțInspector principal

Primăria Comunei Văleni, județul Neamț

7 februarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Văleni, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă, de inspector, clasa I, grad profesional principal în cadrul Compartimentului Financiar contabil, impozite și taxe locale.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul management, specializarea management;
  • vechime în specialitate studiilor necesare ocupării postului: minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 11 martie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • 14 martie 2019, ora 10.30: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Primăria Comunei Văleni, din str. Cozma Șarpe nr. 3, județul Neamț, telefon 0233.781.421, e-mail primvaleni@yahoo.com.

Apply for this Job