Inspector principal – Primăria Comunei Vadu Moldovei, Judeţul SuceavaInspector principal

Primăria Comunei Vadu Moldovei, Judeţul Suceava

27 iulie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Vadu Moldovei, Judeţul Suceava, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de inspector, clasa I, grad profesional principal – Compartiment Asistență Socială și Autoritate Tutelară.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul asistenței sociale, administrației publice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – minimum 5 ani;
  • să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Stalului funcţionarilor publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 28 august 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • 30 august 2018, ora 10:00: proba interviul.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul instituției din Comuna Vadu Moldovei, Judeţul Suceava, telefon: 0230.536.506, interior 2, e-mail primaria_vadu_moldovei@yahoo.com.

Apply for this Job