Inspector principal – Primăria Comunei Ulmi, Județul DâmbovițaInspector principal

Primăria Comunei Ulmi, Județul Dâmbovița

23 mai 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Ulmi, Județul Dâmbovița organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de inspector, clasa I, grad profesional principal – Compartimentul stare civilă, resurse umane și relații cu publicul.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor juridice sau în domeniul științelor administrative;
  • curs calificare/perfecționare în domeniul, resurselor umane; Rectificare:  specializare/perfecționare” (Conform M.O. nr. 578/28.05.2019, partea a III-a).
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 25 iunie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • 27 iunie 2019, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăria Comunei Ulmi, din str. Principală, nr. 102, Județul Dâmbovița, telefon 0245/631.082.

Apply for this Job