Inspector principal – Primăria Comunei Ulmeni, judeţul BuzăuInspector principal

Primăria Comunei Ulmeni, judeţul Buzău

10 decembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Ulmeni, judeţul Buzău, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice, vacante de inspector, clasa I, grad profesional principal din cadrul Compartimentului economic – Impozite si taxe.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată,absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniuleconomic;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 21 ianuarie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • 22 ianuarie 2019, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Comunei Ulmeni, Strada Principală nr. 10, judeţul Buzău, telefon 0238/503.076.

Apply for this Job