Inspector principal – Primăria Comunei Mircea Vodă, judeţul BrăilaInspector principal

Primăria Comunei Mircea Vodă, judeţul Brăila

10 octombrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Mircea Vodă, judeţul Brăila, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă, de inspector clasa I, grad profesional principal în cadrul Compartimentului Dezvoltare, Achiziţii Publice şi Proiecte.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată,absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științe economice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani;
  • perfecţionări (specializări): cursuri de expert achiziţii publice şi expert implementare proiecte fonduri europene.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 12 noiembrie 2018, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Mircea Vodă, str. Mircea cel Bătrân nr. 41, judeţul Brăila, telefoane 0239/669.583.

Apply for this Job