Inspector principal – Primăria Comunei DofteanaInspector principal

Primăria Comunei Dofteana

27 septembrie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Dofteana, judeţul Bacău, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuție temporar vacante, de inspector, clasa I, grad profesional principal, din cadrul Serviciului Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţe administrative, specializarea administraţie publică;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 27 octombrie 2017, ora 10.00 – proba scrisă;
  • 29 octombrie 2017, ora 10.00 – proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se obţin la Primăria ComuneiDofteana, judeţul Bacău, telefon: 0234/352.001.

Apply for this Job