Inspector principal – Primăria Comunei BujoreniInspector principal

Primăria Comunei Bujoreni

26 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Bujoreni, Judeţul Vâlcea organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcţiei publice de execuţie, temporar vacante, de inspector, grad profesional principal, la Compartimentul agricol.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în agronomie;
  • condiţii de vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani;
  • cunoştinţe de operare PC: nivel mediu.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 04 septembrie 2017, ora 10:00 – proba scrisă;
  • 07 septembrie 2017, ora 10:00 – proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Relaţiile suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Bujoreni, satul Olteni nr. 324 b, comuna Bujoreni, judeţul Vâlcea, tel. 0250/741.983, email: primariajcombujmeni@yahoo.com.

Apply for this Job