Inspector principal – Primăria Comunei BerevoeştiInspector principal

Primăria Comunei Berevoeşti

4 august 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Berevoeşti, Judeţul Argeş organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de inspector, clasa I, gradul profesional principal, la Biroul financiar-contabil, impozite şi taxe locale.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniile:
  • contabilitate – specializarea: contabilitate şi informatică de gestiune;
  • economie – specializările economie generală, economie şi comunicare economică în afaceri, economie generală şi comunicare economică;
  • finanţe-specializarea: finanţe bănci.
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 12 septembriee 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • 14 septembrie 2017, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare în legătură cu organizarea şi desfăşurarea concursului se pot obţine zilnic, în zilele lucrătoare, între orele 8.00 -16.00, la telefon 0248/572030, 0744/581976.

Apply for this Job