Inspector principal – Primăria Comuna Aroneanu, judeţul IaşiInspector principal

Primăria Comuna Aroneanu, judeţul Iaşi

4 mai 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comuna Aroneanu, judeţul Iaşi, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de inspector, clasa I, grad profesional principal, în cadrul Compartimentului Contabilitate de la nivelul Aparatului de Specialitate al Primarului Comunei Aroneanu, judeţul Iaşi.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 11 iunie 2018, ora 11:00: proba scrisă;
  • 15 iunie 2018, ora 11:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la Primăria Comuna Aroneanu, din satul Aroneanu, Strada Aron Vodă nr. 47, Comuna Aroneanu, judeţul Iaşitelefon 0232.299.255, e-mail primariaaroneanu@yahoo.com.

Apply for this Job