Inspector principal – Poliția Locală a Municipiului Piatra-Neamț, Județul NeamțInspector principal

Poliția Locală a Municipiului Piatra-Neamț, Județul Neamț

26 februarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Poliția Locală a Municipiului Piatra-Neamț, Județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuție, temporar vacante, de inspector, clasa I, grad profesional principal din cadrul Compartimentului Juridic și Resurse Umane.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor juridice, drept sau administrație publica;
  • cunoștințe de operare PC (nivel mediu);
  • curs de perfecționare/specializare în resurse umane;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 11 martie 2019, ora 10:00: proba suplimentară de testare a cunoștințelor de operare PC;
  • 12 martie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Poliției Locale Piatra-Neamț, Județul Neamț, din Aleea  Viforului, nr. 14, bl. D1, parter, telefon 0233/231.300.

Apply for this Job