Inspector principal I – Primăria Sectorului 5, BucureştiInspector principal I

Primăria Sectorului 5, Bucureşti

14 iunie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Sectorului 5, Bucureşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuţie vacante, de inspector, grad profesional principal, clasa I la Direcția de Învățământ, Tineret și Sport – Serviciul Administrare Unități de Învățământ.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice minimum 5 ani;
  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 03 iulie 2019, data limită pentru depunerea dosarelor;
  • 17 iulie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Sectorului 5, din str. Fabrica de Chibrituri nr. 9-11, sectorul 5, precum şi la numărul de telefon 021.314.43.18/int. 1106.

Apply for this Job