Inspector principal – Direcţia Judeţeană pentru Cultură NeamţInspector principal

Direcţia Judeţeană pentru Cultură Neamţ

30 ianuarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia Judeţeană pentru Cultură Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de inspector, clasa I, grad profesional principal.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă;
  • studiile universitare trebuie să fie în ramura de știință/domeniul de licență: ilologie, studii culturale, științe ale comunicării, psihologie și științe comportamentale, științe economice, științe juridice, științe administrative, studii economice, sociologie;
  • vechime: – minim 5 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice;
  • candidații trebuie să dețină carnet de conducere categoria B.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 04 martie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • 07 martie 2019, ora 14:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Direcţia Judeţeană pentru Cultură Neamţ, Bvd. Traian, Nr. 17, Bl. A4, Et. 1, Jud. Neamț, telefon 0730.130.110, e-mail patrimoniunt@gmail.com.

Apply for this Job