Inspector principal – Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 6 BucureștiInspector principal

Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 6 București

14 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 6 București organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuţie vacante de inspector, clasa I, grad profesional principal în cadrul Biroului Prelucrarea Automată a Datelor.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de execuţie, inspector – grad profesional principal – minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 16 august 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 6 București – Biroul Resurse Umane şi la numărul de telefon 0374.817.720.

Apply for this Job