Inspector principal – Direcția Fiscală Locală SibiuInspector principal

Direcția Fiscală Locală Sibiu

18 octombrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcția Fiscală Locală Sibiu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcţiei publice de execuție temporar vacante de inspector, clasa I, grad profesional principal la Serviciul Juridic, Resurse Umane, Strategii şi Achiziţii Publice.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe economice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 30 octombrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • 02 noiembrie 2018, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcția Fiscală Locală Sibiu, din Sibiu, str. S. Brukenthal nr. 2, Județul Sibiu, telefon 0269/208.934, e-mail adela.tomuta@sibiu.ro.

Apply for this Job