Inspector principal – Direcția de Sănătate Publică ArgeșInspector principal

Direcția de Sănătate Publică Argeș

10 martie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcția de Sănătate Publică Argeș organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă, de inspector clasa I grad profesional principal din cadrul Biroului R.U.N.O.S.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţa sau echivalentă în domeniul economic;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 10 aprilie 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • 14 aprilie 2017, ora 11:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcției de Sănătate Publică Argeș, din Pitești, str. Exercițiu, nr. 39 bis, telefon 0248/215.942.

Apply for this Job