Inspector principal – Consiliul Județean BotoșaniInspector principal

Consiliul Județean Botoșani

12 octombrie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Consiliul Județean Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de inspector, clasa I, grad profesional principal – Compartimentul Unitatea de Implementare/Management (UIP/UMP) a Proiectului „Sistem integrat de management al deşeurilor în judeţul Botoşani” din cadrul Direcţiei Servicii Publice.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lunga durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor cerute: minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 13 noiembrie  2017, ora 11:00: proba scrisă;
  • 16 noiembrie  2017, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Consiliului Județean Botoșani din Botoșani, Piața Revoluției nr. 1-3, Județul Botoșani, telefon 0231/514.712.

Apply for this Job