Inspector principal – Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială DâmboviţaInspector principal

Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Dâmboviţa

10 aprilie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Dâmboviţa organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de inspector, clasa I, grad profesional principal, la Compartimentul economic, financiar și contabilitate, resurse umane, administrativ și achiziții publice – Activitate gestionare debitori și creditori.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor economice,
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice – minimum 5 ani,
  • cunoștințe de operare PC – cunoștințe de bază de operare calculator. Se dovedesc pe baza unor documente care să ateste deținerea competențelor,
  • limbi străine -.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 13 mai 2019, ora 09.00: proba scrisă;
  • 16 mai 2019, ora 09.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se pot obține la sediul Agenţiei judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Dâmboviţa, din Târgovişte, situat în strada Tudor Vladimirescu nr.1A, judeţul Dâmboviţa, telefon 0245.606.041 sau 0245.606.040.

Apply for this Job