Inspector principal – Unitatea Administrativ Teritorială - Municipiul Blaj, Județul AlbaInspector principal

Unitatea Administrativ Teritorială – Municipiul Blaj, Județul Alba

26 iulie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Unitatea Administrativ Teritorială – Municipiul Blaj, Județul Alba organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de inspector principal – Compartiment Agricol, Birou Agricol.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în ramura de ştiinţă ingineria resurselor vegetale, cu domeniul de licenţă, agronomie, sau horticultura, sau zootehnie, sau în ramura de ştiinţă ştiinţe economice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercităm funcţiei publice – minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 14 august 2018: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 27 august 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • 29 august 2018, ora 14:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Blaj din Blaj, Piața 1848 nr. 16, Județul Alba, telefon 0258/710.110.

Apply for this Job