Inspector principal (2 posturi) – Primăria Municipiului Orăștie, Județul HunedoaraInspector principal (2 posturi)

Primăria Municipiului Orăștie, Județul Hunedoara

3 octombrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Orăștie, Județul Hunedoara organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante de inspector, clasa I, grad profesional principal – Biroul „Dezvoltare locală şi proiecte“ – 2 posturi.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în unul din domeniile: inginerie civilă, ingineria instalaţiilor, arhitectură, urbanism – 1 post;
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor economice 1 post;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei, minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 06 noiembrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • 08 noiembrie 2018, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Orăștie, Județul Hunedoara din Orăștie, Piața Aurel Vlaicu, nr. 3, telefon: 0254/241.513, e-mail primaria@orastie.info.ro.

Apply for this Job