Inspector (2 posturi) – Primăria Oraşului EforieInspector (2 posturi)

Primăria Oraşului Eforie

21 decembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Oraşului Eforie, Judeţul Constanţa organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, din cadrul Compartimentului Urbanism si Disciplina in Construcţii din subordinca Arhitectului Şef, după cum urmează:

  1. inspector, clasa I, grad profesional asistent – 1 post;
  2. inspector, clasa I, gradul profesional principal – 1 post.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

• pentru inspector, clasa I, grad profesional asistent:
studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, din domeniul ştiinţelor inginereşti (inginerie civilă şi instalaţii), arhitectură sau urbanism;
vechime in specialitatea studiilor – minimum 1 an.

• pentru inspector, clasa I, grad profesional principal:
studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, din domeniul ştiinţelor inginereşti (inginerie civilă şi instalaţii), arhitectură sau urbanism;
vechime in specialitatea studiilor – minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 09 ianuarie 2019, termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 22 ianuarie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data şi ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentate se pot obţine la Primăria Oraşului Eforie, str. Avram Iancu nr. 3, Judeţul Constanţa, telefon 0241/748.633, int. 107, e-mail secrctariat@primariaeforie.ro.

Apply for this Job