Inspector (2 posturi) – Primăria Orașului BufteaInspector (2 posturi)

Primăria Orașului Buftea

26 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Orașului Buftea, județul Ilfov, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante, astfel:

  1. inspector, clasa I, gradul profesional asistent în cadrul Serviciului Achiziţii Publice, Investiţii, Informatică, Proiecte cu Finanţare Internaţională;
  2. inspector, clasa I, gradul profesional principal în cadrul Serviciului Achiziţii Publice, Investiţii, Informatică, Proiecte cu Finanţare Internaţională.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice:
  • minimum 1 an pentru funcţia publică de inspector, clasa I, gradul profesional asistent,
  • minimum 5 ani pentru funcţia publică de inspector, clasa I, gradul profesional principal.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 29 august 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • 31 august 2017: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare și tematica de concurs se pot obține la sediul Primăriei Orașului Buftea, județul Ilfov, telefon 031/824.12.34.

Apply for this Job