Inspector (3 posturi) – Primăria Comunei FloreştiInspector (3 posturi)

Primăria Comunei Floreşti

24 august 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Floreşti, judeţul Cluj, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice vacante, după cum urmează:

 1. inspector, clasa I, grad profesional debutant – Biroul urbanism;
 2. inspector, clasa I, grad profesional debutant – Biroul urbanism;
 3. inspector, clasa I, grad profesional principal – Biroul urbanism.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • inspector, clasa I, grad profesional debutant:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul administraţie publică, arhitectură, urbanism sau în domeniul inginerie civilă.
 • inspector, clasa I, grad profesional principal:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul arhitectură, urbanism sau în domeniul inginerie civilă;
  • vechime în specialitatea studiilor, potrivit art. 57 din Legea 188/1999 privind statutul funcţionarilor publici, republicată:
 • inspector, clasa I, grad profesional debutant – nu este necesară;
 • inspector, clasa I, grad profesional principal – minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 25 septembrie 2017, ora 12.00: proba scrisă;
 • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Comunei Floreşti, str. Avram Iancu, nr. 170, judeţul Cluj, e-mail: comunafioresti@yahoo.com, telefon 0727/018.287.

Apply for this Job