Inspector în construcţii principal – Inspectoratul de Stat în Construcţii - I.S.C.Inspector în construcţii principal

Inspectoratul de Stat în Construcţii – I.S.C.

21 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Inspectoratul de Stat în Construcţii – I.S.C. scoate la concurs funcția publică de execuţie vacante de inspector în construcţii clasa I, grad profesional principal – specializarea Arhitectură, la I.J.C. Botoşani – Compartimentul Control şi Inspecţie in Construcţii.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 11 septembrie 2017, ora 10.00: proba scrisă – Bucureşti, str. C.F. Robescu nr. 23, sector 3;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul Inspectoratului de Stat în Construcţii, din Bucureşti, str. C.F. Robescu nr. 23, sectorul 3, telefon 021.318.17.00 interior 126.

Apply for this Job