Inspector I superior – Primăria Oraşului Sebiş, judeţul AradInspector I superior

Primăria Oraşului Sebiş, judeţul Arad

24 aprilie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Oraşului Sebiş, judeţul Arad organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției publice de execuție vacante, de inspector, clasa I, gradul profesional superior, din cadrul Serviciului Urbanism, Amenajarea Teritoriului, Cadastru, Protecția Mediului.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • nivelul studiilor necesare participării la concurs: studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă.
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: – minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 03 iunie 2019, ora 10.00: proba scrisă.
  • 06 iunie 2019, ora 13.30: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială.   Relaţii suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Oraşului Sebiş, judeţul Arad, telefon 0257/311.008.

Apply for this Job