Inspector I superior – Primăria Municipiului Alba Iulia, județul AlbaInspector I superior

Primăria Municipiului Alba Iulia, județul Alba

19 aprilie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Alba Iulia, județul Alba organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuție, vacante, de inspector, clasa I, gradul profesional superior – Serviciul public comunitar local de evidență a persoanelor.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii de specialitate: studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în ramura de știință (RSI): informatică, științe juridice sau inginerie electrică, electronică și telecomunicații;
  • vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice – minimum 7 ani;
  • cunoștințe de operare PC – nivel superior.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 08 mai 2019, ora 15:00: termen limită de depunere a dosarelor;
  • 20 mai 2019, ora 11.00: proba suplimentară eliminatorie de testare a cunoștințelor de operare PC – nivel superior;
  • 22 mai 2019, ora 11.00: proba scrisă;
  • data şi ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la Primăria Municipiului Alba Iulia, Calea Moţilor nr. 5A, județul Alba, telefon 0258/819.462.

Apply for this Job