Inspector I superior – Primăria Comunei Havârna, judeţul BotoşaniInspector I superior

Primăria Comunei Havârna, judeţul Botoşani

2 iulie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Havârna, judeţul Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuție, temporar vacante, de inspector, clasa I, grad profesional superior, finanțată în cadrul Compartimentului administrație publică locală, secretariat administrativ, stare civilă.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  •  studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor agricole;
  • cunoștințe operare P.C, nivel bază;
  • vechimea minimă în specialitate – 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 17 iulie 2019, ora 09:00: proba suplimentară de verificare cunoștințe operare P.C. (eliminatorie);
  • 17 iulie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • 19 iulie 2019, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Comunei Havârna, judeţul Botoşani, telefon 0745/116.357.

Apply for this Job