Inspector I superior – Primăria Comunei Bărcănești, Judeţul PrahovaInspector I superior

Primăria Comunei Bărcănești, Judeţul Prahova

25 noiembrie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Bărcănești, Judeţul Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de inspector, clasa I, grad profesional superior – Compartiment Urbanism și amenajarea teritoriului.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în echivalentă în unul din domeniile de licență:
    1. Inginerie civilă – specializarea Construcții civile, industriale și agricole;
    2. Urbanism – specializările – Proiectare și planificare urbană; Urbanism și administrarea teritoriului; Amenajarea și planificarea peisajului;
    3. Arhitectură – specializarea Arhitectură;
  • vechime în specialitatea studiilor necesară exercitării funcției publice – minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 30 decembrie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Bărcănești, Judeţul Prahova, telefon 0725/913.621.

Apply for this Job