Inspector I superior – Primăria Comuna Dudeștii NoiInspector I superior

Primăria Comuna Dudeștii Noi

24 august 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comuna Dudeștii Noi, Județul Timiș organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de inspector clasa I, grad profesional superior, în cadrul Compartimentului de contabilitate publică şi control intern.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţa absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul juridic sau administraţie publică;
  • vechime în specialitatea studiilor – minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 26 septembrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • 28 septembrie 2018, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Comunei Dudeștii Noi, din Str. Calea Becicherecului nr. 29, comuna Dudestii Noi, Județul Timiș, telefon 0256/378.294.

Apply for this Job