Inspector I superior – Direcția Locală de Evidență a Persoanelor Sector 6, Municipiul BucureștiInspector I superior

Direcția Locală de Evidență a Persoanelor Sector 6, Municipiul București

14 august 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcția Locală de Evidență a Persoanelor Sector 6, Municipiul București organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de inspector, clasa I, grad profesional superior, în cadrul Serviciului Evidența Persoanelor Sector 6.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul Științe juridice și cursuri de perfecționare „Control intern/managerial”;
  • vechime minimă – 7 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 02 septembrie 2019, termenul limită de depunere a dosarelor;
  • 17 septembrie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Direcției Locale de Evidență a Persoanelor Sector 6, din Municipiul București, str. Hanul Ancuței, nr.4, sectorul 6, telefon: 021/434.13.31.

Apply for this Job