Inspector I S – Primăria Comunei EpureniInspector I S

Primăria Comunei Epureni

21 decembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Epureni, judeţul Vaslui organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de inspector I, superior – Compartimentul contabilitate.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • nivelul studiilor: studii superioare cu diplomă de licenţă în domeniul economic;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului: 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 21 ianuarie 2019, ora 11:00: proba scrisă;
  • 25 ianuarie 2019, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Epureni, cu sediul in localitatea Epureni, judeţul Vaslui, telefon 0235/429.626, e-mail: contact@prirnariaepureni.ro.

Apply for this Job