Inspector I S – Direcția de Sănătate Publică Neamț din Piatra-NeamțInspector I S

Direcția de Sănătate Publică Neamț din Piatra-Neamț

8 iulie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcția de Sănătate Publică Neamț din Piatra-Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuție temporar vacante, de inspector I, superior, gradația 5, în cadrul Compartimentului Asistență Medicală și Programe.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • nivelul studiilor – studii universitare de licență, respectiv studii superioare de lungă durată, specialitatea asistență socială, absolvite cu diplomă de licență;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului – minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 19 iulie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • 22 iulie 2019, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcției de Sănătate Publică Neamț, din Piatra-Neamț, bd. Dacia nr. 4A, județul Neamț, telefon 0233/234.709.

Apply for this Job