Inspector I principal – Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 6 BucureștiInspector I principal

Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 6 București

11 ianuarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 6 București organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuţie temporar vacante, de inspector, clasa I, grad profesional principal, în cadrul Serviciului Inspecție Fiscală.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în științe economice – specializarea finanțe și bănci;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de execuție temporar vacante de inspector – grad profesional principal – minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 20 ianuarie 2019: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 28 ianuarie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 6 București,  situat în București, Drumul Taberei nr. 18, sectorul 6, telefon 0374/817.720 sau 021/413.77.90.

Apply for this Job