Inspector I principal – Casa Județeană de Pensii CălărașiInspector I principal

Casa Județeană de Pensii Călărași

11 ianuarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Casa Județeană de Pensii Călărași organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de inspector, clasa I, gradul profesional principal în cadrul Compartimentului Pensii Internaționale.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă;
  • vechime minimă necesară în specialitatea studiilor – 5 ani;
  • cunoștințe și aptitudini în utilizarea calculatorului – nivel bază;
  • cunoștințe limba engleza – nivel bază.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 11 februarie 2019, ora 09.00: proba suplimentară;
  • 11 februarie 2019, ora 12.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Casei Județene de Pensii Călărași din Călărași, str. Flacăra nr. 57-59, Județul Călărași, telefon 0242/315.235, interior 227.

Apply for this Job