Inspector I debutant – Primăria Comunei Tomnatic, judeţul TimișInspector I debutant

Primăria Comunei Tomnatic, judeţul Timiș

30 octombrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Tomnatic, judeţul Timiș, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de inspector I debutant din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului Comunei Tomnatic – Compartimentul Programe, Promotor şi Dezvoltare Locală.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe economice în domeniul administrarea afacerilor.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 18 decembrie 2018, ora 12:00: proba practică;
  • 20 decembrie 2018, ora 12:00: proba interviu;

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Tomnatic, situat în comuna Tomnatic nr. 258, judeţul Timiş, telefon 0256/374.243.

Apply for this Job