Inspector I asistent – Primăria Comunei Dobroeşti, Judeţul IlfovInspector I asistent

Primăria Comunei Dobroeşti, Judeţul Ilfov

18 februarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Dobroeşti, Judeţul Ilfov organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de inspector, clasa I, grad profesional asistent – Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor – Compartiment Evidența Persoanelor.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă respectiv studii superioare de hmgă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniul științe economice;
  • cunoștințe operare în domeniul tehnologiei informației – nivel avansat;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice – minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 21 martie 2019, ora 09.00: proba suplimentară (eliminatorie) în domeniul tehnologiei informației – nivelul avansat ;
  • 22 martie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Dobroeşti, Judeţul Ilfov din str. Cuza Vodă nr. 23, telefon: 021/255.33.20.

Apply for this Job