Inspector I asistent – Primăria Comunei BodInspector I asistent

Primăria Comunei Bod

15 mai 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Bod, Județul Brașov organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante de inspector, clasa I, gradul profesional asistent – Compartimentul Urbanism.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă în Arhitectură şi urbanism sau Ştiinţe administrative;
  • vechime în specialitatea studiilor – minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 04 iunie 2018, ora 16:00: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 14 iunie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Bod din Comuna Bod, str. Școlii nr. 139, Județul Brașov, telefon 0799/501.983.

Apply for this Job