Inspector I asistent – Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului DoljInspector I asistent

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Dolj

27 aprilie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Dolj organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante de inspector, clasa I, grad profesional asistent în cadrul Serviciului Evaluare Iniţială – Compartiment Prevenire Marginalizare Socială.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul sociouman;
  • vechime în specialitatea studiilor necesară exercitării funcţiei publice minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 30 mai 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • 04 iunie 2018, ora 14:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dolj din str. Nicolae Titulescu, nr.22, Craiova, Județul Dolj, sau la telefon 0251/407.009, e-mail resurse.umane@dgaspcdolj.ro.

Apply for this Job