Inspector I asistent – Direcția de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 5, BucureștiInspector I asistent

Direcția de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 5, București

14 iunie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcția de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 5, București organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuţie, temporar vacante, de inspector, clasa I, grad profesional asistent – Serviciul Urmărire, Încasare și Executare Persoane Juridice.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă;
  • vechime – 1 an în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 21 iunie 2019: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 28 iunie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei de Impozite şi Taxe Locale a Sectorului 5, București, din strada Mihail Sebastian nr. 23, bl. S13, sectorul 5, telefon 0742/500.552.

Apply for this Job