Inspector superior (2 posturi) – Direcția Regională de Statistică NeamţInspector superior (2 posturi)

Direcția Regională de Statistică Neamţ

3 august 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcția Regională de Statistică Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publică de execuție vacantă, de inspector grad profesional superior (2 posturi).

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe economice, juridice,
  • vechime în specialitatea studiilor de minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 10 septembrie 2018, ora 09:00: proba practică;
  • 12 septembrie 2018,  proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Direcţia Regională de Statistică Neamţ, cu sediul în Piatra Neamţ, str. Lt.Drăghiescu nr. 7, telefon 0233/213206.

Apply for this Job