Inspector (2 posturi) – Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 6 BucureștiInspector (2 posturi)

Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 6 București

15 septembrie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 6 București organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuţie vacante astfel:

 1. inspector, clasa I, grad profesional asistent în cadrul Biroului Prelucrarea Automată a Datelor;
 2. inspector, clasa I, grad profesional debutant în cadrul Serviciului Economic.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • inspector, clasa I, grad profesional asistent:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de execuţie, inspector – grad profesional asistent – minimum 1 an.
 • inspector, clasa I, grad profesional debutant:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de execuţie, inspector – grad profesional debutant – nu este cazul.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 16 octombrie 2017, ora 10:00: proba scrisă;
 • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 6 București – Biroul Resurse Umane şi la numărul de telefon 0374.817.720.

Apply for this Job