Inspector – Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului DoljInspector

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Dolj

30 octombrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Dolj organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de inspector, clasa I, grad profesional asistentul cadrul Serviciului Evaluare Iniţială – Compartiment Prevenire Maiginalizare Socială.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesară exercitării funcţiei publice – minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 19 noiembrie 2018: termenul limită de depunere a dosarelor;
  • 03 decembrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • 05 decembrie 2018, ora 14:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relatii suplimentare la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dolj din str. Nicolae Titulescu, nr.22, Craiova, Județul Dolj, sau la telefon 0251/407.009, e-mail resurse.umane@dgaspcdolj.ro.

Apply for this Job